Forum zrzeszające kolekcjonerów gier i nie tylko
No to ja zacznę
Pokój mam mały bo mieszkam w bloku, ale trzeba się cieszyć, z tego co się ma
Telewizor
Biurko
Laptop
Drukarka, pad i ,,Coś, czego nie umiem nazwać, ale mierzy temperaturę'' :P
Kolekcja figurek (wszystko Marvel)
Książki:
Półka dolna
Jutro reszta
Półka górna
(Komiksy)
Tzw. ,,Henryki'', czyli specjalne ordery przyznawane w moje szkole za ,,Wzorowe zachowanie i b. dobre wyniki w nauce. W klasach 1-3 z racji braku ocen był do spełnienia szereg wymagań. W 4-6 trzeba mieć średnią powyżej 5.4 i wzorowe zachowanie. Skromnie mówiąc miałem 5.5 ^^
Panele
Gry
Widok zza okna
Ostatnio edytowany przez matrix312 (2011-08-20 19:43:30)
Fajny pokoik. Nie wygląda na taki mały. A gdzie łóżko? W końcu na czymś musisz spać.
Ja raczej zdjęć swojego nie będę dawał, no chyba że mnie już faktycznie na to najdzie. Na razie przydałby mi się remont...
Zdjęcia robiłem komórką i w trakcie wysyłania łóżka na komputer wyświetla się error, więc wstawię je kiedy indziej.A pokój jest mały, nie wiem czemu sprawia wrażenie dużego...
Jak telefon nie będzie mnie straszył errorem, wstawię też zdjęcie całego pokoju.
EDIT:
Errory na komórce się uspokoiły więc fotka Łóżka:
I całego pokoju: (zdjęcie robione z progu)
Ostatnio edytowany przez matrix312 (2011-08-21 10:22:18)
Mi się wydaje mały...
A Twój pokój (na tej stronce, co dałeś linka na FA) mnie się wydaje duży.Dasz zdjęcie całego?
I co to zmienia, że ściany są białe?
Ostatnio edytowany przez matrix312 (2011-08-19 15:33:48)
No faktycznie ciasno...
A pytając z ciekawości: ile lat ma Twój brat?
EDIT: Co to za dyplom w lewym, dolnym rogu zdjęcia?
Ostatnio edytowany przez matrix312 (2011-08-19 17:05:48)
No to teraz kolej na mój pokój:
Te książeczki, które prezentują się ładną oprawą, zasługują na miejsce półkowe + CDA :
I parę gier (tak jak powyżej, zasługujących na miejsce półkowe):
Kino Domowe + Parę nowych numerów Focusa i ŚW:
+ Takie o coś tam + łóżko pieska :
I oczywiście łóżeczko:
Zdjęcia Laptopa nie wykonałem, za sprawą mej narzeczonej, która nie raczyła się usunąć choćby na moment z przed monitora... W razie potrzeby dodam następnym razem, no i zdjęcie pieska.
Ostatnio edytowany przez Casioner (2011-08-20 21:53:26)
CriX napisał:
Spoko. Zdjęcie narzeczonej też daj.
To tylko jeśli wyrazi na to zgodę
matrix312 napisał:
Masz tak mało miejsca na wystawienie książek/gier, czy chcesz oglądać tylko ulubione tytuły?
W miejscu widocznym lubię mieć tylko "ładne" rzeczy. Te ze zniszczonymi okładkami lub po prostu brzydkimi trzymam w szafkach. Brak większej ilości półek to mniej istotny powód numer dwa.