Forum zrzeszające kolekcjonerów gier i nie tylko
Jak moj komputer przyjdzie to tez zrobie zdjecie i sie pochwale. :P Nie oczekujcie jednak fajerwerkow. To Irlandia, a nie Polska, tutaj jest bardzo wyrazny podzial na sypialnie, gdzie sie spi i na salon, gdzie sie spedza wiekszosc czasu. konsole mam oczywiscie podpieta do telewizoraw salonie, ale biurko z kompem jest ulokowane w sypialni. Kolekcji ksiazek, pamiatek i innych pierdolek na polkach tez nie bedzie. Raz, ze z moja lepsza polowka dopiero kilka tygodni temu przeprowadzilismy sie do apartamentu w centrum i polki mamy dopiero w planach, a dwa ze wiekszosc ksiazek i innych rzeczy, z ktorych nie mam potrzeby korzystac na codzien trzymam w domu w Polsce. I cale szczescie zreszta, bo inaczej ostatnia przeprowadzka bylaby koszmarem i wymagalaby przynajmniej 2-3 kursow dostawczym vanem.
Ale ja wcale nie zartuje. Potrawka z psa jest naprawde calkiem smaczna. Problem w tym, ze w Europie, w naszej strefie kulturowej, jedzenie psow jest uznawane za cos nagannego. Chociaz np. w czasie Powstania Warszawskiego czy ogolnie w czasie II wojny swiatowej czesto goscily one na talerzach mieszkancow Europy...
Pokażę wam teraz jaki KIEDYŚ miałem pokój http://www.figure.fm/post/en/16346/CriX+room.html
Tesu... zjadłbyś mi pieska jakby był grubszy?! O.o pff! Każdego ale nie mojego! Jest za Słodka -.-
Nawias: polecam zwrócić uwagę na dwu-znaczność ostatniego zdania...
Ostatnio edytowany przez Casioner (2011-08-29 23:17:00)