Forum zrzeszające kolekcjonerów gier i nie tylko
Wczoraj w nocy lukałem, to już Bulletstorma nie było w gramie. Swoją drogą okładka edycji podstawowej o niebo ładniejsza niż ta niewiadomoco z lymytki, a bonusy z rzyci wzięte...
----
Od wczoraj walczę ze sobą i nie wiem, czy nie zamówić sobie tego nieszczęsnego 'Dead Island'.
@Exclusive
Jak dojdą do Ciebie Diablo i Warcraft to daj fotki. Jestem ciekaw, jak wyglądają te reedycje. Czy może ktoś ma info na ten temat?
Ja dziś wstępnie dogadałem się w sprawie kupna prawdziwego białego kruka
Ale nie będę się chwalił póki nie dostanę gry w swoje łapki.
No właśnie, wczoraj przed snem poważnie rozmyślałem na jeden temat. Skoro CDP nabył prawa do dystrybucji gier Blizzarda od LEM'a, to jak wygląda teraz pudełko od StarCrafta 2? Zmieniły się tylko znaczki dystrybutora w tyle, czy jak? Jeśli ktoś ma zdjęcia to niech się podzieli.
----
Kusisz tym krukiem, bleub, kusisz! Zrób chociaż inteligentny przeciek. Niech mi chociaż ślinka pocieknie
Konsul (pani Ania) wyjaśniła, że to nie są reedycje a "bogate wydania premierowe", cokolwiek to znaczy. Nie zmienili nośnika z CD na DVD, natomiast konkurencja dawał prawdopodobne wizualizacje pudełek. Zmienili teraz na fotkę od frontu, ale jeśli te wizualizacje by się potwierdziły, to mielibyśmy 3 big boxy.
Wątpie, żeby to były rdzenne premierówki w kartonowych boxach. Prędzej edycje w dvd-boxach, tyle że z premierową okładką, nieskalaną logami Platynowej Kolekcji, czy innego SuperSellera. Z drugiej strony, jeśli rzeczywiście zrobiliby nam taki smaczek, to wziąłbym sobie po jednym dla zasady
No taaak, szanse na premierówki w kartonowym pudełku jest znikome, DVD box z płytą DVD jest najbardziej prawdopodobny, ale Exclusive pisze, że gry mają być na CDkach, co mnie bardzo intryguje
Napiszę maila z pytaniem, może dostanę jakąś konkretną odpowiedź.
Ja czekam na pierwsze egzemplarze z tego wydania na Allegro - na pewno ktoś będzie chciał sobie zrobić deala Wtedy może zobaczymy real fotos. Zresztą dwie już widzę, ale po dzisiejszej przerwie technicznej Allegro nie działają zdjęcia na nowo utworzonych aukcjach
Sprawdziłem po prostu opis produktów na stronie i przy każdym jest CD. Dobra, zgłupiałem....
Gry-online twierdzą, że DVD zaś gram, że CD. Jak tylko dostanę esa o paczce, to jadę odebać i wstawię zdjęcia. Wtedy się wyjaśni, co i jak.
Tiaa, allegro dało tyłka dzisiaj. Wszystkie aukcje miały być przedłużone o te 24 godziny, a pomimo tego w moich obserwowanych 3 aukcje zakończyły się między godzinami 17-18. Nie miałem jak zalicytować, inni zresztą również ;f
Także albo wychujali sporo ludzi tą awarią, albo naprawdę nie ogarniają sytuacji.
A mail z do gram.pl wysłany, jutro powinienem dostać odpowiedź.
A do mnie dzisiaj wreszcie przyszła paczka z długo oczekiwaną zawartością. Nie będę zdradzał tytułu, tylko powiem, że polowałem na tą grę całe życie, bo w chwili premiery nie było mnie na nią stać. Tym samym jedna pozycja z Olimpu mojej listy życzeń zasiliła moją kolekcję.