Forum zrzeszające kolekcjonerów gier i nie tylko
http://www.mediamarkt.pl/poznan-szwajca … specjalna# ten Battlefield kusi,ale jezlei potem mam płacić za dodatek Back to Karkand to podziękuje.
No chyba,że to pudełko jest jako przedpremierowe,wtedy jestem skłonny wydać to 30zł.
Ostatnio edytowany przez Chemik (2011-09-08 17:23:43)
Chemik napisał:
http://www.mediamarkt.pl/poznan-szwajca … specjalna# ten Battlefield kusi,ale jezlei potem mam płacić za dodatek Back to Karkand to podziękuje.
No chyba,że to pudełko jest jako przedpremierowe,wtedy jestem skłonny wydać to 30zł.
O, i taki pre-order pack wziąłbym! Muszę rozejrzeć się po sieci za nim. Metalbox za darmo? Daj mi daj! Te 30 zł masz później zbite z ceny gry, więc nie płacisz za nic. Jeśli ktoś jest w pełni zdecydowany na nowego BF-a to powinien sobie to wziąć i kropka.
Ja jestem w pełni zdecydowany, ale pewnie kupię po takim czasie jak BF: BC 2 (a kupiłem parę dni temu). Btw. Zna ktoś jakieś dobre sposoby na rysy na płytkach? Jakiś specjalny żel albo może gorąca, wilgotna ścierka?
"Polerując porysowaną płytę ścieramy jej wierzchnią warstwę przez co zarysowania stają się płytsze. Do polerowania można wykorzystać niektóre domowe środki takie jak pasta do zębów (najefektywniejsze są pasty wybielające zawierające dużo sody) lub Brasso (preparat do czyszczenia mosiądzu i metali kolorowych). Można też spróbować drobnoziarnistej(!) emulsji polerskiej używanej do polerowania samochodów."
Omnomnomnom! Sam chciałem ją licytować, ale chyba przy 40zł odpuściłem
A sam od tego samego sprzedawcy nabyłem Red Faction i NWN Także nie narzekam. Tym bardziej, że gierki rzeczywiście w stanie idealnym, także szkoda, że gościu nie ma więcej takich perełek.
W takim razie to Ty mnie przebijałeś przy tamtych grach, ale musiałem odpuścić, bo skończyła mi się kasa. Gość miał jeszcze między innymi 'Aliens vs Predator 2' i 'Pizzę Syndicate', ale ta pierwsza poszła za sporą cenę, a drugą mam w stanie sklepowym i nie chciałem być zachłanny i brać komuś przyjemność posiadania takiej perełki w kolekcji tycoonów.
Dzisiaj przyszły do mnie 2 paczuszki, łącznie 4 tytuły, wszystkie bardzo interesujące
Od jednego faceta hurtowo zakupiłem 3 gry - Divine Divinity, Gorasul i Giants Obywatel Kabuto. Co najważniejsze - wszystkie nóweczki
Gorasul już rozpakowałem, niestety, pudełko kartonowe mocno się komuś pogniotło, z drugiej strony zostało tak spakowane, że mogło się równie dobrze odgnieść dopiero w trakcie transportu, no ale mówi się trudno. Giants i Divinity zostaną zafoliowane (Giants kupiłem za grosze, w dodatku mam drugą sztukę, a kopię Divinity mam od dawna na jakimś CD'ku).
Tu fotka:
W drugiej paczuszce było coś takiego:
Nie robiłem więcej zdjęć, bo dzień i światło naturalne mi się akurat skończyło, może uda mi się zrobić je jutro rano, jak nie, to pewnie dopiero w środę, bo jutro 8-18 znowu będę praktycznie poza domem ;f
Jak ktoś chce, to niech zgaduje, co znajduje się w środku tegoż pudełka