Forum zrzeszające kolekcjonerów gier i nie tylko
a NFS II SE poszedł za 390zł, jakim cudem drożej niż NFS 1?
Yaper pochwal się co kupiłeś,bo nie chce mi się przeglądac wszystkich obserwowanych aukcji wygranych przez kogo pierwszą literką nicku na allegro jest "y"
Już widzę,ale nie będę mówił co,bo może nie chcesz, pwoiem tylko ze z tym 100zł to nieźle zaszalałeś :P
Ostatnio edytowany przez Chemik (2011-09-21 19:20:09)
Nowy update juz jest i możecie zobaczyć go poniżej, jednak najpierw kilka słów: wszystkie nowe "big boxy" nie są premierowe i nie będę się z tym krył. Kiedyś ktoś tu powiedział o grach w dużych pudłach sprzedawanych w sieci sklepów "pepco"(taki rodzaj chińskiego sklepu). Zachęcony tymi słowami udałem się do jednego z nich, gdzie odnalazłem pokazane niżej big boxy. Każdy z nich kosztował mnie 5zł. Nie przeszkadza mi jednak to, że w środku zawsze były jakieś pozostałości po innych seriach (np. Puzzle Quest ma wyraźny znaczek "eXtra gra", do tego w Sadze ID bleub miał sagę z XK gold, a ja miałem samą płytę :P, tak więc te wydanie to poprostu nieużywane resztki). Ważne jest to, że dobrze prezentuja się na półce. Takie pudełko od Geras of War doskonale nadaje się na wrzucenie tam premierowej edycji gry i szczyceniem się posiadania big boxa GoW . Wszystkie te słowa są po to, abyście sobie zaoszczędzili słów "badziew" i "kiepszczyzna". Mi się podoba :P
Tyle słówek, przechodzimy do najważniejszej części.....
Big boxy:
Gears of War; 1; 2
Saga Icewind Dale; 1; 2
Fahrenheit; 1; 2
Neverwinter Nights; 1; 2
Puzzle Quest: Challange of the Warlords; 1; 2
Premiery:
F.E.A.R. 2; 1
Jade Empire: Edycja Specjalna; 1; 2
The Chornicles of Riddick: Assault on Dark Athena; 1; 2
Warhammer 40.000: Dawn of War; 1; 2
Film:
Mroczny Rycerz; 1
No i to by było na tyle :P
( W razie pytań - te plansze w premierówce Dawn of War to drzewka technologii)
Ostatnio edytowany przez bielik42 (2011-10-01 18:16:51)
W biedronce swego czasu były NWN i GoW, reszta przynajmniej mi w oko nie wpadła. Boxy fajne, mi osobiście gra w dodatkowym kartonie bardziej pasuje, aniżeli goły jevel case z płytką.
Btw w końcu dowiedziałem się, jak wygląda mój plakat z premierówki Jade Empire
Big boxik 'Gearsów' naprawdę uroczy - żałuję, że tak rzadko odwiedzam Biedronkę i nie miałem okazji natknąć się na te gry Tym bardziej teraz, kiedy poginam Fenixem na X360 i mam niesamowite parcie na tą grę!