Forum zrzeszające kolekcjonerów gier i nie tylko
kamiladam napisał:
Kolekcjanoerka na Xboxa (gra na X360 pewno na sprzedaż) z zwykła wersja na pc
Dokładnie, nie dało się niestety inaczej.
Zdjęcia będą jak będą, czyli jak oderwę się od grania. Wczoraj otwarłem pudło i spore wrażenie robi artbook w skórzanej oprawie - uwielbiam takie smaczki! Figurka smoka, również niczego sobie, ale spodziewałem się, że będzie cięższa. Pudło ogromne, ale w środku nie ma nic więcej, oczywiście również poza grą i mapą, (większość przestrzeni to strefa ochronna dla smoka wypełniona styropianem), trochę szkoda, bo za tą cenę mogli dorzucić jakiś wisior ze smokiem lub talię kart.
Żadne szczęście, można ją kupić tutaj: https://secure.zuxxez.com/rpd/gry-pc/54 … 10137.html
I nic nie wskazuje na to, że nakład się szybko wyczerpie.
Właśnie zamówiłem na Wirtusie:
Devil May Cry 4 PC PL 9,99 PLN
Penumbra Antologia 6,99 PLN
Spellforce 2 Złota Kolekcja PL 6,99 PLN
Dark Sector PC!!! 19,90 PLN
Epicki deal, right? Kupując np. w empiku zapłaciłbym minimum 200zł
Ostatnio edytowany przez matrix312 (2012-01-14 15:35:37)
No wiesz, z pamięci mogę powiedzieć, że DMC4 i Dark Sector były w CDA, więc żaden deal. Chyba, że jesteś wielkim maniakiem owych gier i te, które zamówiłeś to premierówki. IMO można było lepiej wydać pieniądze.
Tyle że wersja z CDA to nie to samo co nawet najgorsza reedycja.
Na premierowe/platynkowe DMC 4 polowałem już jakiś czas, a 10 zł zamiast 70 (cena detaliczna starej Platynowej Kolekcji) to prawie darmo. Za Penumberą raczej się nie oglądałem, prawie nic o niej nie wiedziałem, ale poczytałem i mi odpowiada, a kosztowała prawie nic (dokładnie 10x taniej ). Miałem też chrapkę na Dark Sector'a, ale nie wiedziałem, że jest już w tak przystępnej cenie, za SpellForce'm też się oglądałem, a Złota Kolekcja, czyli chyba najbardziej lubiana przez graczy reedycja za takie śmieszne pieniądze to coś fajnego. W dniu premiery kosztowała 100zł! Dochodzi do tego kurier i 6 dyszek z portfela. Ale IMO warto było. Bardzo.
Ostatnio edytowany przez matrix312 (2012-01-14 19:54:43)