Forum zrzeszające kolekcjonerów gier i nie tylko
Użytkownik
Ostatnio edytowany przez fredos2001 (2011-12-04 17:06:13)
Użytkownik
Sama kolekcja radiowozów była szybko przerwana. Brak funduszy Chociaż przyznam że sam lubie sobie na nie spojrzeć
W kolekcji takimi perełkami są " REKSIO I UFO" oraz " ANEMONE " z wczęsniejszych publikacji zdjęć wszystkim rzucało się to w oczy :P
@@Aktualizacja@@
Powrót do przeszłości
Ostatnio edytowany przez fredos2001 (2011-09-03 21:23:44)
Użytkownik
Pegasus oczywiście musi być w orginalnym pudełku które do dziś jest w stanie dobry, w środku jedynie styropianowa wkładka jest z jednej strony trochę wyrwana ( koło padów )
Ale reszta stan idealny. No a Dizzy to świetna gra swego czasu. ( jedna z lepszch gier ).
Dodam że mój Pegasus nie jest wart nawet największych bogactw tego świata. Był, jest i zostanie ze mną na długie lata
Ostatnio edytowany przez fredos2001 (2011-09-04 10:15:59)
Użytkownik
Pare miesięcy temu widziałem jak ktoś w przystępnej cenie sprzedawał PEGASUS IQ 502 bodajrze fabrycznie nowe. Około 10 sztuk. ( ale za ile konkretnie nie pamiętam ) Jedynie pamiętam że byłą w miarę atrakcyjna, bo przyciągnęła moją uwagę
UPDATE:
Dead Island - zakupiony jak wszystkie premierówki w pierwszym dniu ale nie miałem czasu wstawić ^^
Oraz Pizza $yndicate był to big box... ale pudełko gdzieś sie zgubiło. Jest z pewnością w domu ale dzisiejsze 2 h szukania nic nie dały. Ale szukam wytrwale
W najblizszym czasie dam pojedyncze fotki gier. Ale to jak już będe miał czas i znajde inne tytuły.
Ostatnio edytowany przez fredos2001 (2011-09-18 13:43:18)