Forum zrzeszające kolekcjonerów gier i nie tylko
Shortyy przenieście się z tą rozmową do odpowiedniego tematu - NASZE ZAMÓWIENIA. To tak żeby nie robić tutaj śmietnika.
Yaper zazdroszczę ci najbardziej tego big boxa Submarine Titans i Devil Inside.
No i to najbardziej mi się podoba w naszym nowym forum. Każdy w swoim poście może wstawić miniaturki swojej kolekcji i od razu ma to 10000% do "zajebistości". Nie to co na FA.
Tesu to kiedy mi System shocka wysyłasz?
Ej, no właśnie... Tam u ciebie widzę RE 1 a przecież już go nie masz.
Kiedy wysylam System Shock? Nie przypominam sobie, zebym w najblizszym czasie planowal sie go pozbyc. :P
I fakt, na zdjeciu widnieje Resident Evil, ktorego w tej chwili Ty juz posiadasz. Zdjecie jest stare, ale nie mam jak go uaktualnic bo reszta znajdujacych sie na nim tytulow jest teraz juz w Polsce. Zreszta z tego samego powodu nie ma na moich zdjeciach otrzymanego od Ciebie Silent Storm ani np. kolekcjonerki King's Bounty, ktora kupilem na allegro jakies 2-3 miesiace temu.
Użytkownik
Witam jako że nie mam teraz warunków i czasu wrzucę tu podglądową półkę. ( jest tu około 70% wszystkiego xD ) W ciągu 14 dni postaram się zrobić lepsze fotki i bardziej szczegółowe.
NA zdjęciu filmy i muzykę widać też ale poprawie to nie długo.
Ostatnio edytowany przez fredos2001 (2011-08-24 20:42:25)
Ładna kolekcja, sporo płytek z CDA. Dziwne, mam niewiele więcej od ciebie, a zbieram od początku 2007. Musi mi sporo brakować... Ale trudno, i tak z nich rzadko korzystam, najważniejsze jest pismo.
Użytkownik
Płyty z CD-Action są na zdjęciu wszystkie. Jakie posiadam. Z 40 numerów na dole nie ma bo leża w innej szafce ( ale to się zmieni )
CD-A zbieram od ... hmmmmm od 136 nr ( to tez jest 2006 / 2007 rok ale strzelam tylko ) mam wszystkie co do jednego. Wcześniej kupowałem sporadycznie. Teraz jakoś nie wyobrażam sobie miesiaca bez niego ;D
Ostatnio edytowany przez fredos2001 (2011-08-24 21:02:34)
To ja też wrzucę coś od siebie
Wybaczcie ,ale nie chciało mi się fotografować każdego pudełka osobno.
+STEAM
http://steamcommunity.com/profiles/7656 … es?tab=all
Ostatnio edytowany przez Chemik (2011-08-25 12:39:29)